×

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα εδώ »

Nicolás Fuchs

Ο επαγγελματίας οδηγός ράλι, Nicolás Fuchs μιλάει για το υψηλό επίπεδο ενθουσιασμού που του παρέχει αυτό το άθλημα. Υπογραμμίζει πως το ράλι είναι μία εκπληκτική ευκαιρία για εκείνον να δημιουργεί σχέσεις με την ομάδα του, την οποία θεωρεί οικογένειά του. Το πάθος του Fuchs για τη μηχανολογία και η ειδίκευσή του στην αγωνιστική οδήγηση, του επιτρέπουν να ακολουθεί προκλήσεις. Ο Fuchs αναφέρεται στις απαιτήσεις του αθλήματος, με περίπου 20 αγώνες κάθε χρόνο, πως οι αγώνες και η προπόνηση μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και 10 ώρες και πως η διατροφή και η φυσική κατάσταση είναι ουσιαστικής σημασίας για την επιτυχία του. Εξασκεί έναν αριθμό από χαρακτηριστικά της φυσικής του κατάστασης, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης της σταθερότητας και της διατήρησης των αντανακλαστικών του σε εγρήγορση. Ο αθλητικός διατροφολόγος του, Anunziata Morris, αναφέρει τη σημασία της διατήρησης του ιδανικού του βάρους και πως τα προϊόντα Herbalife παρέχουν τη σωστή ποσότητα πρωτεΐνης, υδατανθράκων, βιταμινών και ιχνοστοιχείων για να τον τροφοδοτήσουν στις προπονήσεις του.

 
 
 
 
 
 
 
 

Ο Nicolás Fuchs έκανε το ντεμπούτο του το 2005, όταν αγωνίστηκε στο Premio Presidente de la República στο Περού. Πέτυχε την πρώτη του νίκη δύο χρόνια αργότερα, αγωνιζόμενος στην κατηγορία N4 στον ίδιο αγώνα ράλι. Από τότε, ο Fuchs έχει διασφαλίσει τη φήμη του πιο επιτυχημένου οδηγού ράλι στο Περού, με επαναλαμβανόμενες νίκες στο Εθνικό Πρωτάθλημα Ράλι. Τράβηξε επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας όταν κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλητή με την πρώτη του συμμετοχή στο Inca Trail Rally το 2009. Το 2011, ο Fuchs πήρε μέρος στο Production Car World Rally Championship όπου και έλαβε την πέμπτη θέση με μία εκπληκτική επίδοση. Το 2013, έγινε Πρωταθλητής Production Cup μετά από τη νίκη έξι συνεχόμενων αγώνων, όντας ο πρώτος Περουβιανός που πέτυχε αυτό το κατόρθωμα. Το 2014, ο Fuchs αγωνίστηκε στο Fia World Rally Championship 2 (WRC2), όπου τόσο οι οδηγοί όσο και τα αυτοκίνητα είχαν να αντιμετωπίσουν τις πιο δύσκολες και πολυποίκιλες συνθήκες σε όλο τον πλανήτη.

“Χρειάζεσαι πολύ πάθος σε αυτό το άθλημα. Για εμένα είναι το πάθος που με καθοδηγεί.”

“Το άθλημα του ράλι, προσφέρει μία μοναδική αίσθηση. Είναι καθαρή αδρεναλίνη.”

“Όταν θα περάσεις περίπου 10 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από το πρωινό γεύμα. Χρειάζεσαι αρκετή ενέργεια για να ανταπεξέλθεις.”

—Nicolás Fuchs