×

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα εδώ »

Heather Jackson

Γεννημένη στο Exeter, N.H., η Heather Jackson είναι μία επαγγελματίας τριαθλήτρια που αφιέρωσε χρόνια στο χόκεϋ επί πάγου, με τέσσερα χρόνια στο Πανεπιστήμιο του Princeton. Το 2007 ανακάλυψε την αγάπη της για το τρίαθλο. Αφού δίδαξε Αγγλικά στην Ταϋλάνδη και παγκόσμια ιστορία στην Καλιφόρνια, η Heather αποφάσισε να προχωρήσει επαγγελματικά το 2009 και η καριέρα της εκτοξεύτηκε. Έχει λάβει κορυφαίες θέσεις σε αρκετά τρίαθλα Ironman 70.3, έχει σταθερά ανέβει στην κατάταξη Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων και έχει θέσει νέο ρεκόρ στο Τρίαθλο Wildflower Long Course. Η Heather, με τη σκληρή της δουλειά και τη χαρούμενη διάθεσή είναι γνωστή για το επιθετικό της στιλ και τα θετικά της αποτελέσματα.

“Τα προϊόντα της Herbalife είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ένας αθλητής αντοχής – κάτι για πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση ή τον αγώνα.”

“Η υποστήριξη της Herbalife είναι αυτό που άλλαξε το ‘παιχνίδι’ στην καριέρα μου στο τρίαθλο.”
—Heather Jackson